Larissa1348055423_4_om1o
Deze 19-jarige merrie is al weer sinds 2000 bij ons. Ze werd ons aangeboden, omdat ze hoefkatrol zou hebben. Ze is bij ons nog nooit een stap kreupel geweest. Larissa is een erg braaf paard voor de beginner! Veel ruiters hebben op haar hun eerste les gehad. Ook met gehandicapten is ze erg braaf. Springen kan ze ook goed, maar wordt dan wel erg snel!

 

 

 

 

 

Banjo
Deze al 23-jarige ruin is het langst bij onbanjo20sites op stal. Deze Angelo Arabier x Wielkopolski kwam als 3 jarige als eerste paard van Daphne op stal. Banjo is een fijn soepel paard die graag voor je wil werken. Hij kan leuk springen, aangespannen worden en is een fijn leerpaard voor velen!

 

 

 

 

 

 

Two-face
Deze 16-jarige Lippizaner merrie is al vanaf haar vierde maand bij opony-kamp-263ns. Two-face is halfzijdig verlamd; haar ene oor hangt slap, ze is aan een kant blind en ze voelt aan die kant ook niets in haar mond. Dit maakt haar niets minder, door haar lieve karakter en fijne gangen is ze een populair paard in de lessen.

 

 

 

 

 

 

 

Santana
Deze  12-jarige zwarte Shagya merrie is als jaarling naar de stal gekomen. Met veel geduld en goede verzorging is ze een prachtig, sjiek paard geworden. img90903758

 

 

 

 

 

 

cheyenne20site21Cheyenne
Deze 11-jarige merrie is ons eigen fokproduct. De Lippizaner 2 Face is haar moeder en de beroemde Shagya hengst Nicolo is haar vader. Cheyenne is ook zeer geschikt voor de lessen. Ze heeft een goed karakter en is soepel en krachtig.

 

 

Malibu
Deze merrie van 12 jaar loopt ook al weer een tijdje mee in de lessen. Malibu is erg lief en een populair paard in de lessen!oche-121

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

maestro20siteMaestro
Dit paard hebben we gekregen toen hij 14 was. Hij is nu 17 en is L-dressuur gestart maar loopt nu mee in de lessen.  Hij is heel braaf en gek op aandacht!